"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

The 31 day nail challenge: Day 1 ♡

Heippahei! Mä päätin vihdoinkin aloittaa ensimmäisen haasteeni blogiin, joka on 31 day nail challenge.
Tässä haasteessa on siis 31 erilaista teemaa lakkauksiin. Kymmenen ensimmäistä on värejä, toiset kymmenen kuoseja ja loput toteutetaan jostakin inspiroituen. + viimeinen "sääntö" on toteuttaa uudelleen joku teemoista. En ajatellut ruveta tämän mukaan joka päivä lakkailemaan, vaan aina silloin kun jaksaa. Veikkaanpa että aika hyvin kuitenkin tulen toteuttamaan näitä tasaisin väliajoin. Näin aluksi vaikka oonkin tosi innoissani tästä haasteesta, kompastuin jo heti ensimmäiseen teemaan...Punaiseen! :D Mulla ei meinaan ole punaisia lakkoja kuin kaksi.(jotka kumpikaan ei ole itse ostettuja)
Ja muutenkaan en henkilökohtaisesti pidä punaisesta. Kuitenkin haluan toteuttaa tämän haasteen niinkuin se pitääkin ja punaista sitten käytinkin. 

 Kun punainen väri ei muutenkaan säväyttänyt, eikä sitä kiinnostanut lakata (mikä varmasti näkyy) niin ei sitten huvittanut oikein koristellakkaan.. Eli tyydyin sitten näihin. "päälakkana" on Lumenen natural code - Glam passion. Ja sen päällä Technic:in Christmas cracker. Mun mielestä ne toimii yhdessä hyvin. Glam Passion näyttää erisuunnasta katsottuna punaiselta ja taas toisesta suunnasta pinkiltä, vaikka onkin ihan tavallinen lakka. Kynsillä se näytti ihan liikaa pinkiltä, eli technicin ansiosta tätä lakkausta voidaan sanoa punaiseksi.

Nyt voi vaan huokaista helpotuksesta kun tämä punainen on ohi! :D



C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti