"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Angel Nails ♡

Heippsan! Muutto on suoritettu ja uusi perheenjäsen tullut taloon. :) Eli pääsen taas normaalisti bloggaamisen pariin. Tänä aikana on tullut todella vähän lakkailtua kynsiä ja kynsilakanpoistoaine ehti olla lopussa jo muutaman päivän. Tänään pääsin kuitenkin taas lakkailun makuun ja yritin lakkailla sellaisilla lakoilla joita harvoin käytän. Kynsille pääsi Maxfactorin - Angel Nails.

Tämä Angel Nails on ehkä hiukan "hankala" lakattava. Tuntuu että sutiin tulee kokoajan liikaa lakkaa eikä se levity kunnolla. Äiti on tämän joskus muutama kuukausi takaperin tuonut mulle ylläriksi töistä. Sävy ja runsas shimmeri on ihana ja tälläistä lakkaa en ehkä olisi itse osannut ostaa.. eli kiitokset mammalle. :)
 (Huomatkaa muutossa lyhentyneet kynnet) :<
Koristeluiksi päätin tehdä jotain helppoa ja hillittyä. Kauhean näyttävät nämä ei ole, mutta kelpaavat pienen lakkaustauon jälkeen. :) Ja saattaa olla että en näillä viihdy päivää kauempaa. 

Yritän väsätä teille tässä pian postausta jossa lupasin näyttää uuden asunnon ja meidän uuden vauvvelin. :3 Ja muistutuksena vielä että käykää sivupalkissa äänestämässä toivepostausta!



"Back in Business"  C

1 kommentti: