"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kynsiviuhka ♡

Nyt saa tuulettaa jee! Voi että mikä iloinen yllätys olikaan kotona odottamassa..siirryin meinaan nykyaikaan ja hankin ensimmäisen kynsiviuhkani. Aloitin heti paketin avattua swatchailemaan lakkoja ja näin aluksi swatchasin 32 lakkaa. Tämänhetkisiä surkeita pulilakkoja en ala varmaankaan ollenkaan swatchailemaan eli vasta kun saan uusia lakkoja jatkan swatchaamista.

Koitin laittaa tikut johonkin järkevään väri järjestykseen, mutta aikas heikolta toi näyttää. Yritys hyvä kymppi! Varsinkin näin levitettynä erikseen pöydällä järjestys ei oikein miellytä mun silmää kun taas toisin viuhkassa samssa järjestyksessä. Kun swatchailin noita alkupään kultaruskeita tajusin että pari on melkein kuin dupeja, ja että kuinka "monta" mulla tosiaan onkaan noita tuon sävyisiä lakkoja. (tarpeeksi minulle)


Haastavinta tässä touhussa varmaankin oli tarpeeksi ohuen tussin löytäminen. :D Tai edes ylipäätänsä sellaisen kynän löytäminen joka tarttuu tuohon muoviin vaivattomasti. Hyvä kun edes kuulakärkikynää löysi aluksi.. loppujen lopuksi löysin niitä 5 kappaletta avopuolisoni yöpöydän laatikosta? :D


 Hyvältä näyttää ja suurkiitokset adeninalle taas jälleen. Eilen laitoin tilaukseen ja tänään paketti möllötti eteisessä. :3 Jos joku nyt haluaa laittaa itsellekkin tilaukseen niin tosiaan adeninalta löytää hintaan 8,95e 50kpl!! :)

ps. Kysely toivepostauksesta on päättynyt ja eniten ääniä sai Päiväni Kuvina.

C

2 kommenttia:

  1. Itse en ainakaan viel ole tikuttanu ku ois aika melkoinen urakka lakkoja niin hurjasti.Täytys nekin laskea mut veikkaan et 500 yli mennään.Mulla on muuten blogin yläpalkissa lakkoja myynnis jos oot kiinnostunu

    VastaaPoista
  2. hah :D Onneks mulla on vasta nii vähän lakkoja! Täytyykin käydä kurkkaamassa lakat ^^

    VastaaPoista