"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

perjantai 31. tammikuuta 2014

The 31 day nail challenge: Day 4 ♡ + hehkutus

Taas ollaan haasteen äärellä ja neljännen päivän kriteerinä (vaihdon takia) on vihreä. Nämä kynnet on nyt vähän "väkisin väännetyt" eli hienoimmasta päästä eivät ole. Kun swatchasin lakkojani kiinnitin huomioni melkein ainoaan vihreään lakkaan joka on Lumenen natural code - Bohemian. Toisessa valossa se taittaa limeen ja toisessa taas oliiviin, eli ero on aika suuri. "kuvaus" lamppuni alla ja kynsillä sävy on selvästi limen vihreä.
(Pikkusormen kynnen pituus ero muihin on aika jäätävä, i know) :D
Kynnen tyvessä on Kone helsingin - M15, joka on neon keltainen matta.
Nämä kaksi lakkaa kyllä sopii aika yllättävän hyvin toistensa seuraksi, vaikka sävyt ei itsessän silmää miellytä. Alempana lähikuva peukalon kynnestä. :)

Lopuksi täytyy hehkuttaa täällä blogin puolellakin uutta hankintaa, jonka pitäisi saapua postiin ensiviikolla. Saan vihdoinkin oikean kameran joka on Canon eos 1100D. Laitoin kameran tilaukseen eilen netanttilasta, jossa kameralla hintana 299e. Loppusummaksi toimituskuluilla ja laskulla maksettaessa jäi noin 320e. Mä todella tarvitsen sitä kameraa varsinkin nykyään, kun harrastusten lisääntyessä kuvattavaa on hirmuisesti.
Aluksi mä etsin epätoivoisena kaiken maailman tori.fi:t läpitte ja sieltä löytyi kaksi jotka molemmat kaatui siihen että vaikka haku päivä oltiin sovittu, oli myyjä myynyt kameran jo eteenpäin. Näin jälkiviisaana miettien, onhan se aivan uusi kamera paljon parempi vaihtoehto. Uutena ostaessa kamera on alusta saakka sun ikiomas ja tiedät kamerasta kaiken. (montako kuvaa otettu, onko kennoa koskaan puhdistettu) yms.

Onneksi pääsen tarjoamaan teille lukijoille vieläkin parempia kuvia! :)




C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti