"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

tiistai 28. tammikuuta 2014

The 31 day nail challenge: Day 3 ♡

Tänään jatketaan taas 31 päivän haastetta, ja jo tässä vaiheessa vaihtetaan hiukan ohjeiden järjestystä. Kolmannen päivän aiheena kuuluisi olla vihreä mutta päätin vaihtaa vihreän ja sinisen paikkoja keskenään..koska mulla ei ole oikein vihreitä lakkoja ja tänään vaan teki mieli lakata sinisellä. :)
Sinisiäkään lakkoja ei edelleen ole montaa, mutta tässä lähiaikoina tein kauppoja Suvin kanssa ja hankin häneltä itselleni ihanan O.P.I:n Unfor greta Bly Blue:n, joka on todella kauniin syvän sininen. Eli aivan uusi lakka käytössä. :) Sinisen kaveriksi valitsin uudesta leimauslaatasta nätin kukkakuvion jonka vielä koristelin vaaleansinisillä strasseilla. 



Nyt kun oon käyttänyt näitä tippejä, on ihan erilainen kiinnostus ja innostus kynsien lakkailuun ja koristeluun. Tuntuu että koristeluihin on paljon enemmän ideoita ja mahdollisuuksia, niinkuin lakkailuunkin. Jotkut lakat ja koristeet vaan näyttää paljon paremmalta pitkillä kynsillä.- ja kyllähän pitkät kynnet on muutenkin paljon viehättävämmät kuin lyhkäset. Mulle varmaankin on kova pala palata takaisin lyhyisiin kynsiin. :C Mutta otan nyt ilon irti pitkistä kynsistä ja nauttikaa te monipuolisemmista koristeluista! :)




C

2 kommenttia:

  1. Oi :O Ihanan tollanen.. "hohtava" väri. Hohtava... :DD:D mä niin osaan nää termit. Mut no, kaunis sävy kuitenkin, vaikka en sinisten ystävä olekaan :) Pakko muuten sanoa, että pidän tästä sun blogin taustasta tosi paljon!

    VastaaPoista
  2. Kai tää on joku "metallin hohtone" Itekkään en ole varma. :D Kiitos paljon! :)

    VastaaPoista