"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

perjantai 24. tammikuuta 2014

Pinkit unelmat! ♡

Blogitauolta palattua päivät on ollut hyvinkin "kynsi täytteisiä". Siskoni innoistui kauheesti kynsitipeistä ja nyt sain ensimmäiselle siukulle tehtyä kynnet. :) Nää on musta todella onnistuneet ja samaa palautetta tuli myös siukultakin! :) Heräsi taas uudenlainen innostus itse kynsien koristeluun. jes!
Siskoni oli jo valmiiksi selaillut netistä kaikennäköisiä malleja ja koristeluita joilla mun whatsup sitten täyttyi.Loppujen lopuksi Päädyttiin perus pinkkeihin ja strassikoristeluihin. Vaikkei kaikkien kynsien muodot olekkaan täydelliset ja identtiset, niin hyvät kynsihöperöt ja muuten vaan höperöt saanen esitellä omasta mielestäni kauneimmat kynnet mitkä olen koskaan tehnyt: 

 Keskareihin päädyttiin laittamaan vaaleanpunaiset rusetit ja ettei peukalot ja pikkurillit jäisi ilman koristuksia laitettiin niihin hologrammi timantit.


Ihanaa kun sisko on oppinut pitämään lakkapulloa oikein aseteltuna. :)

Voi tätä onnistumisen tunnetta! Kerrankin saan sanoa olevani ylpeä itsestäni! 

Mitäs te tykkäätte?


C

2 kommenttia:

  1. Eksyin jostain tänne blogiisi. Itseltäni puuttuu jonkin "tyttögeeni" mutta hauska katsella kauniita kynsiä jotka on hienosti tehty :) Ei sen puoleen tuskin pärjäisinkään meidän eläinlauman kanssa pitkien, hienojen kynsien kanssa, heh :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih huomasin tän sun kommentin vasta nyt ! :o Kiitos paljon :) Mullakin tulee kyllä välillä vähän ongelmia kynsien kanssa kun touhuaa, mutta jotenkin oon vaan aina pärjännyt :D

      Poista