"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

tiistai 31. joulukuuta 2013

Happy New year!! ♡

Vihdoinkin pääsin kunnolla lakkailemaan uusilla lakoillani, ja tämän myötä mun uudenvuden kynnet on ehkä hiukan eri teemaiset kuin muilla. Todella monet on mennyt raketti teemalla, ja mä päätin lähteä neon linjalle. Aluksi kyllä mulla oli mielessä tehdä ilotulituskynnet neon väreillä, mutta ne epäonnistuivat. Siispä päätin koristella kynnet strasseilla ja keskisormiin laitoin kultaista glitteriä. Oon todella huono käyttämään mielikuvitustani noitten strassien asettelussa ja siksi ne on taas asetettu kolmion muotoon.
 Pahoittelut taas kerran näistä puhelin kuvista. Mutta hätä ei ole tämännäköinen.. meinaan uusi vuosi ja uudet kujeet odottaa myös blogia. ;)
 Käytetyt lakat:
Gina tricot - Luxurious
Gina tricot - Rose glitter
O.P.I - White Base
O.P.I- Pink outside the box

lisäksi käytin päällyslakkana o.p.i:n topcoattia, ja täytyy sanoa että sen kuivuminen kestää ikuisuuden. Taas kun kynnet sain lakattua, aloin heti kuvailemaan ja kirjoittelemaan.. ja sen seurauksena sohlasin melkein joka kynnen johonkin.. -.- Tottakai syy ei ole pelkästään tuon topcoatin vaan myös minun malttamattomuuteni. En vaan tiedä miksi se on niin vaikeeta antaa kynsien kuivua rauhassa ennekuin alan puuhailemaan jotain muuta.

Tämä vuosi blogille jäi todella lyhyeksi, koska blogihan sai alkunsa vasta marraskuussa. Uusi vuosi kun vaihtuu, yritän parhaani mukaan parannella blogiani teitä lukijoita varten, jotta kehittymiseni seuraaminen olisi mahdollisimman mieluisaa. Isot kiitokset kommenteista ja lukijoilleni mukana olosta! <3

Cricsu kiittää ja kumartaa vuodesta 2013, palaillaan taas ensi vuonna!
Hyvää uutta vuotta kaikille! :)


C

2 kommenttia: