"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

lauantai 28. joulukuuta 2013

Lakkahylly & Nail polish Book ♡

Lupasin viimeksi esitellä teille mun uuden säilytysjärjestelmän lakoille, sekä Nail polish bookin. Joku varmaan muistaakin että yhdessä postauksessani kerroin missä säilytän lakkani ja muut kynsitavarat, ja nyt aion esitellä uuden ja paaaljon paremman säilytysjärjestälmän. Mutta palataampa ensin siihen missä kynsijutut majailivat aivan ensimmäiseksi. Ensimmäiset lakkaus-tavarat tuli facebook kirpparilta. Mukana oli muutama lakka, dotting tool, pari hilepurkkia ja strassihyrrä. Silloin kun tuon "setin" ostin, en kuvitellut että se johtaisi minkäännäköiseen harrastukseen, ajattelin muutenvain ostaa sen kun niin hienolta näytti. :D Ja nämä tavarat lojuivat missä milloinkin..mutta pääasiassa ne oli vessan korissa.
Silloin kun lakka harrastus alkoi enemmän kiinnostaa ja lakkoja alkoi kertyä niinkuin muitakin kynsitarvikkeita, tilasin Hobbyhallilta markwins beatyn manikyyrisetin. Jolloin kaikki kynsilakat ja tarvikkeet mahtuivat sinne.(kuvassa musta salkku)

Kun lakkoja alkoi taas kertyä lisää niinkuin muutakin tavaraa, piti ottaa lakoille käyttöön äitin grilli-pihtien salkku. :D Pelkäsinhän mä toki että ne lakkoja hajoaa kun kaikki on sekaisin tuossa salkussa mutta onnekseni mikään ei hajonnut. :)

Ja nyt siis tämänhetkiseen tilanteeseen:
Sain siis meidän tietokonepöydän hyllyköistä raivattua ittelleni lakka tilaa.
Nyt on kaikki järkevässä järjestyksessä ja siististi. :)
Ylemmästä hyllystä löytyy lakat, jotka oon ainakin yrittänyt laittaa johonkin merkki järjestykseen. Aivan takaa löytyy kaiken maailman pulilakat ja markwinsit. Seuraavaksi rivisssä Flormarit ja mavalat. Kolmannesta rivistä löytyy Gina tricon lakat ja seppälän nailsit. + pari muuta. "Kunniapaikalla" eli eturivissä on China Glaze, Konad, Essiet ja Opit.
Toisesta hyllystä löytyy sitten tarvikkeet (viilat, dotting tool, siveltimet yms.), leimausvälineet, hileet, strassit, tarrat ja siirtokuvat.

Aivan alimpana löytyy mun juuri väsätty Nail polish book. Kantta siihen en ole vielä koristellut, mutta ehkä sen jossakin välissä saan tehtyä.
Nyt kun kaikki lakat ovat siistissä järjestyksessä on hyvä olla tuo vihkonen kavereita ja sisaruksia varten. Kun joku tulee lakattavaksi, voi hyvin antaa tuon vihkosen käteen eikä levittää kaikkia lakkoja pöydälle. Sieltä vihkosta voi sitten selata mieluisensa ja näyttää minulle, että tiedän mitkä lakat otan hyllystä. :) toimii!




Siinä muutama kuva. :)


Ja nyt viimeiseksi:


Osaisiko joku sanoa että mikä hemmetti tuo on? Kenties joku folio? :D

Jos joku muukin on tehnyt tuon Nail Polish bookin heittäkää linkkiä kommentti kenttään että pääsen villkaisemaan. :)


c



2 kommenttia: