"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

torstai 26. joulukuuta 2013

Latvian reissu & Uusia lakkoja ♡

Terveisiä täältä turun satamasta jossa minä perse puutuneena auton takapenkillä istun, ja yritän iphonen turvin postausta kirjoittaa. Tässä ollaan kohta istuttu kolmisen tuntia äitiä odotellessa joka pääsi vasta kuudelta töistä.. Kun me muut poistuttiin laivasta jo kolmen aikaan.. Mutta kaikenkaikkiaan laivareissu ja joulu meni hyvin. Syötiin niiiiin hyvää ruokaa koko kolme päivää ja loikoiltiin laivan ihanissa lakanoissa.. Sekä nautiskeltiin taxfreen ja baarien antimista. ;) Joulupäivänä piti lähteä käymään maissakin, mutta peti veti puoleensa. Koko reissun ainakin minä ja muru oltaisiin voitu viettää nukkuen ja välillä herätä syömään, mutta pitihän sitä jotain muutakin tehdä vaikka väsymys oli kamala.
Päällimmäisin puolin matkasta jäi käteen aivan ihanat laiva-lakanat, nukkuminen, syöminen, all i want for christmas is you, tolkuton määrä kokista ja siideriä, sekä parhainpana kynsilakat. Mun suuni loksahti auki kun näin jossakin laivan lehdessä tarjouksen Essien kynsilakoista. Ja siiiis täh.. En oo aikasemmin tiennyt että laivalta saa essietä. :o Ja mikä parasta, äitihän saa jatkossa kuskata lakkoja mulle, ja vielä henkilökunta alennuksin.. Mikä meinaa puoleen hintaan. :)

Essieitähän lähti sit kolme mukana kotiin:


Lakat vasemmalta oikealle:
Essie - Lapiz of luxury
Essie - Splash of grenadine
Essie - Jamaica me crazy

Lapiz of luxury ja Splash of grenadine ovat ihanan hennon sävyisiä cremejä ja jamaica me crazy on violetti shimmer lakka. Mun mielestä tää sävy on tosi söötti, tarkemmin kun katselin väri taittuu mielestäni fuksianpunaiseen ja/tai tummaan pinkkiin. Mä odotan niin innolla että pääsen kotiin testailemaan näitä ihanuuksia. :)
Lisäksi sain siskoltani mm. Ginan glitterlakkoja muutaman, ja joukkoon mahtui myös jokin Yesloven flakies lakka. Sisko antoi lakat perusteella, että ei hänellä ole mitään järkeä olla lakkoja koska kumminkin minä niitä lakkoja enemmän tarvitsen ja lakkaan aina hänenkin kynnet. :) Ja kyllä, lakat olivat todella 
mieluisia:

Lakat vasemmalta oikealle:
Gina Tricot - Space queen
Gina Tricot - Luxurius 
Gina Tricot - Rose glitter
Yeslove -  *631

Nyt heräsi taas aivan uudenlainen lakkaus/koristeluvimma! Kyllä uusien lakkojen saaminen on ihan parasta! :)
Seuraavien postauksen aiheena mitä luultavammin tulee olemaan lakkojen uusi säilytysjärjestelmä ja Nailpolish bookin teko.
Loppuun muutama kuva joulusta:



Ps: Käykäähän kaikki osallistumassa arvontaan
Blogissa Pitkät kynnet! :) (laitan myöhemmin linkkiä
Kommenttikenttään)


C


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti