"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Sunnuntai siivous ♡

Tänään otin itseäni niskasta kiinni, ja tein kynsijutuille pikku siivouksen. Siivous idea tuli miekkoseltani, koska oon niin monet kerrat pyytänyt häntä avaamaan jokusen lakkapullon. Ensimmäisenä puhdistin siis lakkapullojen kierteet ja korkit. Aivan kaikkia lakkoja en puhdistanut koska väsyin hommaan todella nopeasti.. Vaikka mulla on vaan noin 50 lakkaa tällähetkellä. Lakkapullojen puhdistus olisi varmaan hyvä tehdä parin viikon välein, mutta laiska kun on niin ajattelin tehdä puhdistuksen tästä lähtien noin kerran kuussa. Lakkojen lisääntyessä harkitaan sit uudestaan tuota puhdistuksien aikaväliä.

 Seuraavaksi puhdistin siveltimet ja Dotting toolin:



Siveltimiä putsatessani huomasin paperiin tarttuvan ruskeaa väriä siveltimen mustasta osasta.. Entiedä missä vika, mutta veikkaisin lidlin kynsilakanpuhdistusainetta. O.o


Sama juttu kävi myös leimaus tarvikkeiden puhdistamisen kanssa.
Eli käyttämästäni scraperista alkoi myös värit lähteä. Ei se nyt niin haittaa mutta kumma juttu kyllä on. :o


Seuraaksi siivousurakan viimeinen vaihe, eli järjestely. Ensimmäisenä järjestelin 
hileet, strassit ja glittermurskat.

Pääsin vihdoinkin eroon pikkuputeleista ja tyhjistä säilytys kiekoista. Nyt on paljon kivempi etsiä niitä strasseja ja hileitä mitä tarvitsee, ja kiekoissa selvät teemat: helmenpuolikkaat, eriväriset timantit, fimot ja 2 sekalaista kiekkoa.

Tässä sitten näkyy tarvike laatikkoni joka sisältää leimaustarvikkeet, hileet, strassit, glitterit, siirtokuvat, tarrat, siveltimet yms.

Ja viimeiseksi vielä kuva tarvikkeista ja lakoista. (Pitäisi keksiä uusi säilytysjärjestelmä lakoille)

C

1 kommentti:

  1. *vinkvink* Helpoimmalla pääsee, kun puhdistaa aina sen käyttämänsä lakan kierteet ja pullon suun samalla kun sillä lakkaa, ja se on muutenkin siinä käsillä. :-) Näin menetellen se hoituu siinä samalla, ja pullot ovat aina edustuskunnossa ;-)

    VastaaPoista