"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

torstai 28. marraskuuta 2013

Let it Snow ♡

Kuten otsikko kertoo, tänään väkersin jotain talvista. Pari viikkoa sitten kokeilin ensimmäistä kertaa waterdecalseja hyvällä menestyksellä, mutta liukuvärjäykset meni sen verran mönkään ettei niistä tullut mitään. Tänään kuitenkin onnistuin hiutale-kynsissä (kynnessä) jättämällä liukuvärjäykset sikseen.. Eli yksinkertaistamalla. Tuota sinistä lakkaa on tässä 2 kerrosta.. Mutta koska peittävyys on aika surkea, ei kolmas kerros olisi ollut pahitteeksi. ( onneksi glitter ja hiutaleet siirtävät katsetta pois noista "ei peittyneistä" kohdista.) Aluksi mun piti tehdä sellainen selvä glitter-kärki, mutta glitterit lähti leviämään. On se kyllä ihan ok noinkin. :)
 Oon ehkä jotenkin yllättynyt kuinka helppokäyttöisiä nuo water decalsit ovat, ja nyt mulla on kauhea hinku saada niitä lisää ! Silloin kun vapaalla kädellä koristelu ei onnistu, voisi vaan ottaa siirtokuvat käyttöön. 


Näihin lakkauksiin käytin:
Markwins International - ?
Water Decals (adenina)
Sininen Glitter (adenina)

Onko teillä muilla ollenkaan hajua noista Markwinsin kynsilakoista? Yritin netistä löytää kyseisiä lakkoja ja etsiä niille jotakin nimiä.. Koska putiloissa lukee pelkästään tuo Markwins International ja jotakin valmistus juttuja. Päädyin sellaselle sivulle kun uk.markwinsbeaty.com ja ainoat kynsilakka jutut mitä löysin, oli joitakin kynsisettejä. (Omani ovat peräisin manikyyrisalkusta jonka olen tilannut Hobbyhallista). Olihan se tiedossa että pulilakkoja ovat, mutta olis ollu kiva jos niille olis ollut jotai nimiä tai jotakin.


Ihanaa Viikonloppua <3
C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti