"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

torstai 14. marraskuuta 2013

Kesäinen bohemian ♡

Tsau! Päätin julkaista tälläisen vähän kesäisen lakkauksen keskelle marraskuuta. :D Mulla kyllä on monet muut kynnet rästissä, mutta kaipasin vähän piristystä. Muutenkin tää syksy on ollut masentava ja stressaava eli iloset jutut olis nyt tärkeitä. Mikä olisikaan iloisempi väri kuin limen vihreä!
 Mun kynsillä näkee tosi harvoin vihreetä, vaikka pakko myöntää että nää on ihan kivan näköset ja onnistuneet. Glitteriä tuli sopivasti väin vähän, ja pilkut onnistui. Mikä parasta, nää ei oo kauhean sotkuset ! :D Tyytyväisä siis ollaan!
Voi olla että haluan nämä uudelleen kynsilleni. Kenties uudella värillä. ;)

 Lakkoina toimi:
Lumene natural code - Have fun
Lumene natural code - Bohemian
FCC - #70 Glitter
+ Base& Top coat
+ Dotting tool




Hirveän mielellään en noita lumenen lakkoja käytä, mutta niitä kertyi hiukan 
lakka-harrastuksen alkupuolella. En siis suosittele niitä kenellekkään, paitsi jos haluat menettää hermos raidottumisen ja läpikuultavuuden parissa. :D 

Ihanaa viikonloppua! <3


C

2 kommenttia:

  1. Noi pienet natural code lakat on ihan kuraa, totesin sen ennen ku ikinä kiinnostuin ees kynsilakoista. :D Sopii hyvin liukulakkaukseen mut ei yksinään. Mut lumenen ne muut lakat on yllättävän hyviä! Mun lempparipunanen oli lumenen, mut en tiedä myydäänks sitä sävyä enää :(
    Mulla ois ehdotus, mitä jos laittasit kuvat isompina? niitä ois kivempi katsoa. :)

    VastaaPoista
  2. Niimpä! Harmittaa kun tuli ostettua niitä enempi kun yksi :/ täytyy varmaankin laittaa myyntiin jonnekkin ett pääsee eroon. :D ja kiitos ehdotuksesta! Onnistuu ! :)

    VastaaPoista