"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

torstai 21. marraskuuta 2013

Epäonnistumista ♡

Tänään on ollut niin huono lakkaus-päivä.. :/ Taisin istua lakkailu paikallani varmaan pari tuntia, eikä silti mikään tuntunut onnistuvan. Ensimmäiseksi sain idean kokeilla ensimmäisen kerran vesimarmorointia. Otin esille pohjalakan, valkoisen lakan, lilan lakan ja pinkin lakan. Sekä puutikun, vesimukin ja topseja.
Alku meni hyvin, tiputin lakka tipat veteen ja rupesin muotoilemaan kuviota. Muotoileminen onnistui kohtalaisesti ja sitten painoin ensimmäisen kynnen kuvioon. Wau.. Mä onnistuin. :) Sitten lähdin uudestaan samalla tavalla marmoroimaan seuraavaa kynttä.. Ja v*tuikshan se meni :D Jätin marmoroinnin Sikseen koska en jaksanut alkaa tappelemaan enempää kuvion kanssa. Nappasin kuitenkin kuvan mun ihka ensimmäisestä vesimarmoroinnista:


 Tässä vielä kuva lakasta ennen kuvion muotoilua:

Kerran se onnistui ja kokeillaan taas joskus uudestaan.
Seuraavaksi  yritin saada perhosen siiven kuviota kynnelle liukuvärjäyksellä ja siveltimillä. Ja huh huh.. En saanut mitään järkevän näköstä aikaseksi.. Siitä sit vaan lakkojen poistoon TAAS.
(Tästä en kehdannut edes kuvaa ottaa)
Pakko mun oli huomista varten jotkut lakkaukset tehdä, joten päätin tehdä 
jotain todella yksinkertaista. (Jotka eivät onnistuneet).


Jepjep.. Tällästä tänään. Näihin ei tosiaan mennyt kuin pari hassua minuuttia.
Pohjalla on kaksi kerrosta Mavalan valkoista lakkaa, ja oon ihan tyytyväinen tuohon peittävyyteen. Seuraavaksi oli tarkoitus tehdä glitter "liuku".. Ja sehän meni ihan päin mäntyä. Halusin vähän näyttävyyttä ja ripottelin viisikulmaisia glitterhippuja päälle. Toi glitter kyllä loistaa ihanasti valoa vasten. Täytyy ehdottomasti tilata toinen purkki tätä ihanuutta.<3




 Kattokaa ny sitä.. Ah<3



Mavala- aluslakka
Mavala- white #49
Markwins international - ?
Viisikulmainen glitter





2 kommenttia:

  1. Mä teen ite nykyään marmoroinnit niin, että nappaan marmorin stamperiin ja leimaan kynnelle. :) Jos tulee huono kuvio, niin sen näkee jo stamperissa eikä tarvii pilata valkosta pohjalakkaa turhaan. :D
    Muuten, mulla ei näy sun postauksien kuvat mun lukulistalla. :o Tai kun ton ekan kuvan pitäis näkyä. Tulee pelkät tekstit.

    VastaaPoista
  2. Ahaa! Täytyykin kokeilla tota tekniikkaa ;) mistähän se kuva juttu johtuu :o

    VastaaPoista