"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

torstai 28. marraskuuta 2013

Kynnet äidille ♡

Tänään aamulla katselin äipän kynsiä kun se luki aamulehteä kahvikuppi kädessä. Äitillä on varmaan viimeksi ollut kynsilakkaa muutama kuukausi sitten, ja kyllä sen huomas kuinka ihanassa kunnossa kynnet on. Mun oli sit ihan pakko ehdottaa äitille että jospa mä lakkaisin sen kynnet. Ja eikun tuumasta toimeen.
Äidin lempiväri on sellainen luonnon/tumman vihreä, just sellainen mitä väriä tulee käytettyä tosi harvoin.. Eli ei ollut epäilystäkään minkä väristä lakkaa käytetään. ;) 
Lisäksi mä päätin tehdä jotkut neutraalit koristelut. (Nykyään on niin vaikee jättää lakkoja ilman koristeluita) :D



Tälläset niistä sitten tuli. (Sori hienosta kuvaustaustasta, mutta äiti ei suostunut liikkumaan pois lehden äärestä) :D Muuten oon ihan tyytyväinen, paitsi viivojen paksuus vaihtelee kurjasti. :/ Harjoitusta siis tarvitaan, sekä parempi sivellin..
Tässä lähempää kuvaa. Josta erottaa paremmin tuon lakan värin. (Kynsillä 2 kerrosta)
Putilossa se näyttää taittuvan hiukan  harmaaseen ja jopa siniseen kun tarkasti katsoo.. Sekä vaikuttaa sellaselta metallinhohtoselta? 
Kyseessä on L'oreal Parisin Color Riche Nails värissä: Luxembourg Garden, joka lupaa 10 päivän kestävyyden. Jos näin on niin aion kyllä ostaa muutaman muun Color Richen.. Sillä löysin Nellyn sivuilta kyseisiä lakkoja ja ai että mitä värejä! :3

Näihin lakkauksiin käytin:
Top - ja Basecoat
Konad - Special Nail Polish
L'oreal Paris - Luxembourg Garden
Dottingtool
Sivellin #00


C


4 kommenttia: