"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Bow Nails + hiukan hiuksia ♡

 Tälläin hiustenvärjäyksen yhteydessä ajattelin tulla esittelemään yksinkertaiset ja vaatimattomat rusetti kynnet.
Lakkana näissä toimi Essien Splash of grenadine. Kuten sanoin niin koristelut on todella yksinkertaiset. Eli keskisormiin laitoin silikoni rusetit jotka olen ostanut H&M:ltä. Muihin kynsiin tein palloja valkoisella, käyttäen Dotting Toolia.



 Ei mitkään kummoiset mutta omaan silmään oikein somat. :)

Hiuksista sen verran, että joku varmaan muistaakin Hius asia postauksesta, että kerroin haluavani tehdä liukuvärjäyksen. Nyt sain vihdoinkin aikaiseksi tehdä asialle jotakin ja tilasin Cyber Shopista uudet pidennykset. 
Eivät nämä nyt mitkään liukuvärjätyt ole, mutta tuo nämä jotakin uutta ilmettä tukkaan! :)

 Näistä pidennyksista intoutuneena päätin aloittaa sitten oikein kunnon projektin. Ebaysta olen tilamaassa taas toiset pidennykset jotka on musta/Blondi raidalliset. Tarkoituksena olisi että kun ne pidennykset saapuu, värjään myös omiin hiuksiini blondit raidat. Saas nähdä mitä tulee. ;)


 Ihanaa viikonloppua kaikille!
C

torstai 6. maaliskuuta 2014

Trind kynsi tuotteet ♡

Heippa taas !
Meidän äiti tuli toissapäivänä töistä ja kertoi ostaneensa mulle jotain uusia kynsijuttuja. Äiti on vasta ruvennut ymmärtämään näiden kynsijuttujen päälle, mutta silti osasin odottaa jotain aivan erilaista kun markettituotteita. (Laivan kosmetiikka kaupasta niitä kyllä harvemmin saakaan) Into piukeena sit kävin meidän vanhemmilla ja sain äitiltä pussukan joka sisälsi mm:
Trindin Nail Balsamin, hoitavan päällilakan sekä pikakuivattajan.
 

Nämä on vasta mun ensimmäiset Trind - tuotteet, eli mulla ei ennen tätä päivää ollut minkäännäköistä kokemusta näistä trindin tuotteista. Odotukset sen sijaan tuotteita kohtaan oli korkealla. Oon lukenut muutaman kerran trindin tuotteista eri blogeista ja oon kuullut niistä pelkästään hyvää. Oon siis saanut käsityksen että nämä olis hyviä ja suosittuja tuotteita. Pakettien kyljissä oli myös aika hyvät "myyntipuheet":

Nail Balsam:
"Trind Nail Balsam kosteuttaa erinomaisesti katkeilevia, halkeilevia ja liuskottuneita kynsiä. Se sisältää luonnonmukaisia kosteutusaineita ja on öljytön. Jos kyntesi ovat pehmeät ja hauraat, saa Trind Nail Balsamin ja Trind nail repairin yhdistelmä ihmeitä aikaan!"

Katkeilevat, liuskottuvat ja hauraat kynnet... kuulostaa just mun kynsiltä! Toivottavasti tästä olis apua. Kerkesin tätä hoitoainetta kerran kokeilemaan ja aloin (mukamas) jo heti tuntemaan kuinka kynnet imee kosteutta itseensä. Aloin myös tuntemaan kauheita epäonnistumisen tunteita kun en ole ikinä kynsiäni kosteuttanut millään tälläisellä aineella. :D

Caring Top Coat:
"Trind caring top coat antaa kynsillesi viimeisen silauksen! Tämä kerros huolehtii siitä, että kynsilakka pysyy kauemmin kauniina. Tuote sisältää myös aktiivisia ainesosia kynsien ravitsemiseksi."

Mun mielestä jokainen tuote missä puhutaan "ydinfysiikkaa" on hyvä :D Tai siis sitä aina luulee niin.. Tämän kohdalla sama homma. "Aktiivisia ainesosia" tää saa kuulostamaan tän maailman parhaalta aineelta mitä maailmasta löytyy. :D On se vaan jännä tää ihmisen mieli.. Mutta enivei, en tiedä mitä ihmeitä ne aktiiviset ainesosat on, mutta omalla testauksella päädyin tulokseen että tämä on mulle hyvä. Kuivuu suht nopeaa ja tekee pinnasta sileän. 

Quick Dry:
"Kynsilakka vahingoittuu, jos se ei ole täysin kuivunut ja kolahtaa johonkin. Trind Quick Dry auttaa estämään tälläiset ongelmat. Kätevää, jos sinulla on kiire, mutta haluat silti lähteä kotoa kauniiden kynsien kanssa!"

Tää teksti sai mut kuvitteleen tän tuotteen pyörivän jossain ostoskanavassa. Joku nainen lakkaa iloisesti kynsiä ja sitten havahtuu kauheeseen kiireeseen ja alkaa sähläämään.. siinä samassa kynsi kolahtaa johonkin ja kaikki on sotkussa. Nainen tuskailee mutta sitten saapuu erittäin kätevä pikakuivattaja jonka avulla nainen pääsee lähtemään kotoa kauniiden kynsien kera. ;) Loppu hyvin kaikki hyvin. :D
Tätäkin kerkesin jo kokeilemaan, enkä sinänsä osannut antaa minkäänlaista tuomiota tälle, koska en oikein osaa sanoa mikä se hyvä kuivumisaika on. Tämä pikakuivattaja oli kuivunut noin minuutissa. 



Kokonaiskuva näistä tuotteista on hyvä, ja ehkä osaan arvioida nämä paremmin pidemmän käytön jälkeen. Jos jotakin kiinnostaa tämän jälkeen nämä tuotteet niin, omani kuulemma maksoi 4e/kpl. Edullisia omasta mielestäni. :)

Loppuun vielä kysymys että käytätkö sinä Trindin tuotteita, ja minkälaisen tuomion oot itse niille antanut?

C  





tiistai 4. maaliskuuta 2014

Ai missä mä olen ollut?

Hola! Mä taidan viimeksi olla kirjoittanut 2 Helmikuuta. Hups.. Pikku tahaton tauko siis pääsi tulemaan. Aloitetaan nyt vaikka siitä että meidän tietokone on ollut helmikuusta saakka rikki jonka vuoksi en ole päässyt kirjoittelemaan. Toki olisinhan mä voinut puhelimella tulla kirjoittelemaan.. Muttakun oon vihdoinkin saanut siis sen uuden kameran, en enää vaan pysty tyytymään puhelinkuviin!
Toisekseen mehän saatiin siis perheenlisäystä, ja vähä aikasitten saatiin taas yksi uusi kämppäkaveri :)

 
Hermeliini risteytys Dani & Leijonanharjas risteytys Nuutti.

Niin vähän ajan sisään on tapahtunut kaikkea mahdollista niin paljon, että yksinkertaisesti kynnet ja blogi on saanut jäädä breikille. Tällä hetkellä mulla on menossa päättöharjoittelu, joka tuntuu vievän kaiken mun ajastani! Mutta onneks mä valmistun sit toukokuussa, jes. Valmistumisen ja kesätöiden jälkeen saattaa puhaltaa uudet tuulet, kun meikäläinen laittoi hakemuksen Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja koulutukseen. Toivotaan parasta että pääsen jatkamaan opiskelua. :) Nyt kun miekkonen ei ole enää armeijan leivissä on tuntuu kaikki mahdolliselta.

Sentään tämän tauon aikana en ole jättänyt kokonaan kynsihömpötyksiä, vaan harjoiteltu ollaan kuitenkin:






Enköhän mä pian pääse taas bloggaamiseen makuun :)


Ps..Vesileimat puuttuu koska koulun laina läppäri ei suostu yhteistyöhön.

C