"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Pinkit leopardit ♡

Toissapäiväset haaste vihreät muuttui nopeasti pinkiksi ja vielä ripauksella leopardi kuviota. Eilen oli kaverini Jennan 19-vuotissynttärit, joten näyttävämmät kynnet kuin yleensä oli tarkoituksena väsätä. Kuitenkaan en tarkoituksessani oikein onnistunut ja leopardi kuvion saaminen onnistui ainostaan yhteen kynteen hyvin. (Eikä sekään täydellisesti). Tästä syytän mun aivan kulahtanutta mustaa lakkaani.
Sen sijaan pinkin lakan valitseminen meni täysin nappiin. En olis kyllä uskonut että löydän käyttötarkoituksen Flormarin P18:lle joka on neon pinkki creme.
 Silloin kun etsin sopivaa pinkkiä näihin kynsiin, oli helppo ottaa uusi kynsiviuhka esille ja laittaa kaikki punaiset siihen vieriviereen ja tämä flormarin lakka erottui joukosta. Kuvassa viides vasemmalta. Leopardi kuvion kynsien tyviin laitoin koristamaan pinkit strassit.
Tässä kuvassa lakka näyttää vähän vääristyneeltä, eli ihan noin räikeä se ei ole, vaikka neon onkin. (jouduin hiukan rajaamaan kuvaa epäonnistuneen leopardikuvion takia) 

Tämän jälkeen käytän varmasti useammin tuota pinkkiä, en tajua mistä mun epäluuloni sitä kohtaan on tullut?



C