"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

tiistai 31. joulukuuta 2013

Happy New year!! ♡

Vihdoinkin pääsin kunnolla lakkailemaan uusilla lakoillani, ja tämän myötä mun uudenvuden kynnet on ehkä hiukan eri teemaiset kuin muilla. Todella monet on mennyt raketti teemalla, ja mä päätin lähteä neon linjalle. Aluksi kyllä mulla oli mielessä tehdä ilotulituskynnet neon väreillä, mutta ne epäonnistuivat. Siispä päätin koristella kynnet strasseilla ja keskisormiin laitoin kultaista glitteriä. Oon todella huono käyttämään mielikuvitustani noitten strassien asettelussa ja siksi ne on taas asetettu kolmion muotoon.
 Pahoittelut taas kerran näistä puhelin kuvista. Mutta hätä ei ole tämännäköinen.. meinaan uusi vuosi ja uudet kujeet odottaa myös blogia. ;)
 Käytetyt lakat:
Gina tricot - Luxurious
Gina tricot - Rose glitter
O.P.I - White Base
O.P.I- Pink outside the box

lisäksi käytin päällyslakkana o.p.i:n topcoattia, ja täytyy sanoa että sen kuivuminen kestää ikuisuuden. Taas kun kynnet sain lakattua, aloin heti kuvailemaan ja kirjoittelemaan.. ja sen seurauksena sohlasin melkein joka kynnen johonkin.. -.- Tottakai syy ei ole pelkästään tuon topcoatin vaan myös minun malttamattomuuteni. En vaan tiedä miksi se on niin vaikeeta antaa kynsien kuivua rauhassa ennekuin alan puuhailemaan jotain muuta.

Tämä vuosi blogille jäi todella lyhyeksi, koska blogihan sai alkunsa vasta marraskuussa. Uusi vuosi kun vaihtuu, yritän parhaani mukaan parannella blogiani teitä lukijoita varten, jotta kehittymiseni seuraaminen olisi mahdollisimman mieluisaa. Isot kiitokset kommenteista ja lukijoilleni mukana olosta! <3

Cricsu kiittää ja kumartaa vuodesta 2013, palaillaan taas ensi vuonna!
Hyvää uutta vuotta kaikille! :)


C

lauantai 28. joulukuuta 2013

Lakkahylly & Nail polish Book ♡

Lupasin viimeksi esitellä teille mun uuden säilytysjärjestelmän lakoille, sekä Nail polish bookin. Joku varmaan muistaakin että yhdessä postauksessani kerroin missä säilytän lakkani ja muut kynsitavarat, ja nyt aion esitellä uuden ja paaaljon paremman säilytysjärjestälmän. Mutta palataampa ensin siihen missä kynsijutut majailivat aivan ensimmäiseksi. Ensimmäiset lakkaus-tavarat tuli facebook kirpparilta. Mukana oli muutama lakka, dotting tool, pari hilepurkkia ja strassihyrrä. Silloin kun tuon "setin" ostin, en kuvitellut että se johtaisi minkäännäköiseen harrastukseen, ajattelin muutenvain ostaa sen kun niin hienolta näytti. :D Ja nämä tavarat lojuivat missä milloinkin..mutta pääasiassa ne oli vessan korissa.
Silloin kun lakka harrastus alkoi enemmän kiinnostaa ja lakkoja alkoi kertyä niinkuin muitakin kynsitarvikkeita, tilasin Hobbyhallilta markwins beatyn manikyyrisetin. Jolloin kaikki kynsilakat ja tarvikkeet mahtuivat sinne.(kuvassa musta salkku)

Kun lakkoja alkoi taas kertyä lisää niinkuin muutakin tavaraa, piti ottaa lakoille käyttöön äitin grilli-pihtien salkku. :D Pelkäsinhän mä toki että ne lakkoja hajoaa kun kaikki on sekaisin tuossa salkussa mutta onnekseni mikään ei hajonnut. :)

Ja nyt siis tämänhetkiseen tilanteeseen:
Sain siis meidän tietokonepöydän hyllyköistä raivattua ittelleni lakka tilaa.
Nyt on kaikki järkevässä järjestyksessä ja siististi. :)
Ylemmästä hyllystä löytyy lakat, jotka oon ainakin yrittänyt laittaa johonkin merkki järjestykseen. Aivan takaa löytyy kaiken maailman pulilakat ja markwinsit. Seuraavaksi rivisssä Flormarit ja mavalat. Kolmannesta rivistä löytyy Gina tricon lakat ja seppälän nailsit. + pari muuta. "Kunniapaikalla" eli eturivissä on China Glaze, Konad, Essiet ja Opit.
Toisesta hyllystä löytyy sitten tarvikkeet (viilat, dotting tool, siveltimet yms.), leimausvälineet, hileet, strassit, tarrat ja siirtokuvat.

Aivan alimpana löytyy mun juuri väsätty Nail polish book. Kantta siihen en ole vielä koristellut, mutta ehkä sen jossakin välissä saan tehtyä.
Nyt kun kaikki lakat ovat siistissä järjestyksessä on hyvä olla tuo vihkonen kavereita ja sisaruksia varten. Kun joku tulee lakattavaksi, voi hyvin antaa tuon vihkosen käteen eikä levittää kaikkia lakkoja pöydälle. Sieltä vihkosta voi sitten selata mieluisensa ja näyttää minulle, että tiedän mitkä lakat otan hyllystä. :) toimii!




Siinä muutama kuva. :)


Ja nyt viimeiseksi:


Osaisiko joku sanoa että mikä hemmetti tuo on? Kenties joku folio? :D

Jos joku muukin on tehnyt tuon Nail Polish bookin heittäkää linkkiä kommentti kenttään että pääsen villkaisemaan. :)


c



torstai 26. joulukuuta 2013

Latvian reissu & Uusia lakkoja ♡

Terveisiä täältä turun satamasta jossa minä perse puutuneena auton takapenkillä istun, ja yritän iphonen turvin postausta kirjoittaa. Tässä ollaan kohta istuttu kolmisen tuntia äitiä odotellessa joka pääsi vasta kuudelta töistä.. Kun me muut poistuttiin laivasta jo kolmen aikaan.. Mutta kaikenkaikkiaan laivareissu ja joulu meni hyvin. Syötiin niiiiin hyvää ruokaa koko kolme päivää ja loikoiltiin laivan ihanissa lakanoissa.. Sekä nautiskeltiin taxfreen ja baarien antimista. ;) Joulupäivänä piti lähteä käymään maissakin, mutta peti veti puoleensa. Koko reissun ainakin minä ja muru oltaisiin voitu viettää nukkuen ja välillä herätä syömään, mutta pitihän sitä jotain muutakin tehdä vaikka väsymys oli kamala.
Päällimmäisin puolin matkasta jäi käteen aivan ihanat laiva-lakanat, nukkuminen, syöminen, all i want for christmas is you, tolkuton määrä kokista ja siideriä, sekä parhainpana kynsilakat. Mun suuni loksahti auki kun näin jossakin laivan lehdessä tarjouksen Essien kynsilakoista. Ja siiiis täh.. En oo aikasemmin tiennyt että laivalta saa essietä. :o Ja mikä parasta, äitihän saa jatkossa kuskata lakkoja mulle, ja vielä henkilökunta alennuksin.. Mikä meinaa puoleen hintaan. :)

Essieitähän lähti sit kolme mukana kotiin:


Lakat vasemmalta oikealle:
Essie - Lapiz of luxury
Essie - Splash of grenadine
Essie - Jamaica me crazy

Lapiz of luxury ja Splash of grenadine ovat ihanan hennon sävyisiä cremejä ja jamaica me crazy on violetti shimmer lakka. Mun mielestä tää sävy on tosi söötti, tarkemmin kun katselin väri taittuu mielestäni fuksianpunaiseen ja/tai tummaan pinkkiin. Mä odotan niin innolla että pääsen kotiin testailemaan näitä ihanuuksia. :)
Lisäksi sain siskoltani mm. Ginan glitterlakkoja muutaman, ja joukkoon mahtui myös jokin Yesloven flakies lakka. Sisko antoi lakat perusteella, että ei hänellä ole mitään järkeä olla lakkoja koska kumminkin minä niitä lakkoja enemmän tarvitsen ja lakkaan aina hänenkin kynnet. :) Ja kyllä, lakat olivat todella 
mieluisia:

Lakat vasemmalta oikealle:
Gina Tricot - Space queen
Gina Tricot - Luxurius 
Gina Tricot - Rose glitter
Yeslove -  *631

Nyt heräsi taas aivan uudenlainen lakkaus/koristeluvimma! Kyllä uusien lakkojen saaminen on ihan parasta! :)
Seuraavien postauksen aiheena mitä luultavammin tulee olemaan lakkojen uusi säilytysjärjestelmä ja Nailpolish bookin teko.
Loppuun muutama kuva joulusta:



Ps: Käykäähän kaikki osallistumassa arvontaan
Blogissa Pitkät kynnet! :) (laitan myöhemmin linkkiä
Kommenttikenttään)


C


maanantai 23. joulukuuta 2013

Christmas Nails ♡

Tänään mä pääsen vihdoinkin esittelemään teille mun joulukynteni. :) Mulla oli taaas kerran vaikeuksia saada inspiraatiota. Selasin läpi blogit, weheartin ja instagramin inspiksen toivossa. Kaikenlaista olis löytynyt poroista jouluvaloihin. Päätin sitten vaan laittaa oman mielikuvitukseni pyörimään, kun mikään ei oikein napannut. Aluksi mun piti yhdistää punainen ja kultainen, mutta päädyin punaiseen ja hopeaan. Kun värit oli valittu, oli selvää että valkoisia lumihiutaleita on pakko kynsille saada. Ja taas olin kahden vaiheilla miettimässä leimaanko hiutaleet vai käytänkö siirtokuvia. 
Ja niinhän siinä kävi että leimaukset meni päin mäntyä ja turvauduin siirtokuviin. :D

(Pahoittelut taas kerran kuvan laadusta)
Mutta kuten kuvasta (saattaa) erottaa, näissä kynsissä on sekä mattaa että glitteriä. Sinänsä ne sopii toistensa kanssa mutta kuitekaan sinänsä ei..
Mutta kyllä uskoisin että viihdyn näillä kynsillä pari päivää. Nyt aion vaan rentoutua tämän iltaa, koska olen tänään joutunut tekemään kolmet eri lakkaukset. (Siskot kävi kylässä) :D
Käytetyt lakat:
Mavala - Super base
Markwins international - ?
Nails Matt - Metal
O.P.I - Top coat

Huomenna sit olis lähtö laivalle viettämään joulua murun ja mun perheen kanssa. :) Saattaa kuulostaa hassulta, mutta meille se on jo perinne mennä laivalle jouluksi. (Johtuen siitä että äiti työskentelee kokkina laivalla, ja joutuu olemaan usein jouluna töissä)
Mun mielestä joulut kotona tuntuu paljon enemmän "ei joululta" kun taas joulu laivalla tunuu kotoisemmalta. :)
Loppuun muutama kuva meidän joulutunnelmista:





Ja nyt joulutorttujen leivontaan! Ihanaa joulua kaikille! <3
Palaillaan taas joulun jälkeen. :)




C

torstai 19. joulukuuta 2013

O.P.I pika postaus ♡

Heippa taas! Ajattelin tulla teille pikaisesti esittelemään viime postauksen opit kynsillä. Ensimmäiseksi täytyy sanoa että kyllä oli ehkä pieni pettymys näiden lakkojen peittävyys. Paketin takana luki ohjeet neon lakkauksiin, mutta itse en niitä loppujen lopuksi noudattanut, koska ohjeitten perusteella valkoista pohja lakkaa piti laittaa 1 kerros ja värilakkaa 2 kerrosta.. Ja eihän noista määristä mihinkään ollut. 
Ja tälläiseltä neonit näyttävät siis kynsillä:

Kuvasta huomaakin että keltainen ja sininen läpikuultavat ikävästi. :(
Vaikka white basea laitoin 2 kerrosta, ja värilakkaa 3 kerrosta.  Ilmeisesti sekään ei riittänyt. :D

Jos joku ei eilistä postausta vielä ole lukenut, niin kynsillä siis:
O.P.I  Top Coat
O.P.I  The time is Pow!
O.P.I  White Base
O.P.I  Don't say it yellow it!
O.P.I  Blue it out of proportion
O.P.I. Pink outside the box


Joulukynnet myöhemmin ;)

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

O.P.I Neon Revolution ♡

Tänään ollut todella hyvä päivä! :) Joululoma alkoi, uuden vuokra-asunnon hakemus tehty ja kotona mua odotti mimaxin paketti. Huomenna vasta hyvä päivä onkin, kun vastaanotan mun miekkoseni lopullisesti kotiin armeijan leivistä. :3 Mutta tosiaan, mimaxin paketista paljastui tilaamani O.P.I:n neon revolution mini lakat. Täytyy sanoa että rakkautta ensi silmäyksellä <3 Ja nämä minilakat ovat myös ensimmäiset opini. Lakka paketti oli hyvin pakattu ja vastasi suurilta osin odotuksiani. Nimestä päätellen kyllä kuvittelin lakat vähän "neommiksi" (toi ei tainnu olla suomea).
Enivei, mutta lakkojen esittelyyn:
 O.P.I  White base:
O.P.I Don't say it, yellow it!


O.P.I. The time is Pow!


O.P.I. Pink Outside the box


O.P.I. Blue it out of proportion


O.P.I. Top Coat


Tälläiset ostokset tälläkertaa. Seuraavassa postauksessa tulette näkemään mun joulukynnet! 
Hyvää joululomaa kaikille sitä viettäville. :)

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Cupcakes ♡

Tänään mun kaksoissiskoni tuli meille yökyläilemään ja pyysi jotain lakkauksia itselleen. Mulla oli ideat aika lopussa, mutta sitten siskoni keksi jospa kokeilisin hänen kynsilleen jotain mitä mun on pitänyt kokeilla, mutta en oo saanut aikaiseksi. Mulle välähti heti mieleen kuppikakku kynnet. Varsinkin kun siskollani on pikkuruiset kynnet, oli toteutus aika helppoa. Ikäväkyllä päädyin käyttämään taas sellaisia lakkoja joita käytän liian useasti. Tässä sen taas huomaa että jokaista väriä täytyis olla ainakin kymmentä eri sävyä. :D  
Cupcaket oli paljon yksinkertaisemmat toteuttaa kun kuvittelin. Aluksi meinasin käyttää sivellintä mutta dotting toolilla toteutus helpottui huimasti. Aluslakan päälle mun piti lakata kerros nuden sävyistä lakkaa, mutta en usko että se olisi mitenkään lopputulokseen vaikuttanut.. Kuppikakut kuitenkin peittää melkein koko kynnen.

 


Käytetyt lakat:
Mavala - super base (puuttuu kuvasta)
Nails Matt - Show girl
Nails - ?
China Glaze - sexy lady
Konad - speacial nail polish
Lumene - Fairytale
Strassit

C

perjantai 13. joulukuuta 2013

Funeral Nails ♡

Olin vähän epävarma tulenko blogiin asti esittelemään nämä kynnet, mutta päätin kuitenkin nämä julkaista. Eli mun piti huomisiin hautajaisiin tehdä jotkut kynnet. Lakkavajeen ja ideoiden loppumisen jälkeen päädyin vain soveltamaan jotakin.. Onnekseni mulla oli vielä vähän risti-tarroja jäljellä arkista jonka ostin seppälästä, muuten olisin ollut ihan hukassa. En oikein aluksi tiennyt mitä yhdistäisin risteihin. Mitä värejä? Mitä kuviointia? Päädyin sitten pilkkuihin ja mustaan ja kultaiseen. Tälläiset näistä sitten tuli:

En oikein tiennyt millaiset kynnet hautajaisiin olisi sopivat, ja kaikenlisäksi onnistuin lakkausvaiheessa sotkemaan pilkut. Mutta tuskin kukaan kauheasti mun kynsiin huomiota kiinnittääkään. Eli kelpuutetaan.



Käytettyinä lakkoina:
FCC - Black
Mavala - Super Base
Markwins - Top coat
Flormar - Holographic 807
Konad - Special nail polis White


Ihanaa viikonloppua kaikille!

Rest in peace Eetu<3

torstai 12. joulukuuta 2013

Sounds like a blue ♡

Selailin tässä weheartin ihmeellistä maailmaa inspiraation toivossa, ja löysin yhdet upeat skittlette kynnet. Weheartin kuvassa kynnet olivat vaaleanpunaiset, mutta itse päätin käyttää sinistä. Sininen valikoitui siksi, että käytän niin usein vaaleanpunaista ja sinistä taas harvoin. Eniten kynsissä veti puoleensa timantit, jotka oltiin laitettu kolmion muotoon. Lopputulokseen oon enemmän kuin tyytyväinen, eli alan pikku hiljaa uskoa siniseen väriin. Muutenkin pitäisi suunnistaa lakka-kaupoille tässä lähiaikoina, eli ostoslistaan Täytyy lisätä sininen lakka. Ainoat siniset mitkä multa löytyy ovat lumenen Dragon Fly ja kaksi markwinsia. Näissä lakkauksissa käytin markwinsia.
Timanttien kaveriksi päätin lakata raitoja (ensimmäistä kertaa ilman teippejä) ja  laittaa hologrammiglitteriä, jonka olen adeninasta tilannut. Markwinsin sinistä lakkaa jouduin laittamaan kolme kerrosta huonon peittävyyden takia. Muutenkin markwinsit ovat aika hirveitä lakattavia.. Oikeastaan voisin markwinsin lakkoja nimittää jellyiksi. Silloinkun alkaa enemmän taas lakkoja kertyä, niin heitän kyllä markwinsit menemään ihan surutta. 

Mutta ei näistä sen enempää :)

Ps. Laitoin tänään ensimmäisen Mimax:in tilaukseni menemään! :3



C

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Sunnuntai siivous ♡

Tänään otin itseäni niskasta kiinni, ja tein kynsijutuille pikku siivouksen. Siivous idea tuli miekkoseltani, koska oon niin monet kerrat pyytänyt häntä avaamaan jokusen lakkapullon. Ensimmäisenä puhdistin siis lakkapullojen kierteet ja korkit. Aivan kaikkia lakkoja en puhdistanut koska väsyin hommaan todella nopeasti.. Vaikka mulla on vaan noin 50 lakkaa tällähetkellä. Lakkapullojen puhdistus olisi varmaan hyvä tehdä parin viikon välein, mutta laiska kun on niin ajattelin tehdä puhdistuksen tästä lähtien noin kerran kuussa. Lakkojen lisääntyessä harkitaan sit uudestaan tuota puhdistuksien aikaväliä.

 Seuraavaksi puhdistin siveltimet ja Dotting toolin:



Siveltimiä putsatessani huomasin paperiin tarttuvan ruskeaa väriä siveltimen mustasta osasta.. Entiedä missä vika, mutta veikkaisin lidlin kynsilakanpuhdistusainetta. O.o


Sama juttu kävi myös leimaus tarvikkeiden puhdistamisen kanssa.
Eli käyttämästäni scraperista alkoi myös värit lähteä. Ei se nyt niin haittaa mutta kumma juttu kyllä on. :o


Seuraaksi siivousurakan viimeinen vaihe, eli järjestely. Ensimmäisenä järjestelin 
hileet, strassit ja glittermurskat.

Pääsin vihdoinkin eroon pikkuputeleista ja tyhjistä säilytys kiekoista. Nyt on paljon kivempi etsiä niitä strasseja ja hileitä mitä tarvitsee, ja kiekoissa selvät teemat: helmenpuolikkaat, eriväriset timantit, fimot ja 2 sekalaista kiekkoa.

Tässä sitten näkyy tarvike laatikkoni joka sisältää leimaustarvikkeet, hileet, strassit, glitterit, siirtokuvat, tarrat, siveltimet yms.

Ja viimeiseksi vielä kuva tarvikkeista ja lakoista. (Pitäisi keksiä uusi säilytysjärjestelmä lakoille)

C

maanantai 2. joulukuuta 2013

Dream catcher & ostoksia ♡

Eilen kokeilin jotain mitä oon aina halunnut kokeilla, eli unisieppari kynsiä. Katsoin yhdestä tutoriaalista mallin kuinka unisieppari tehdään ja rupesin valitsemaan lakkoja. Halusin pohjalle jotakin neutraalia ja "rauhoittavaa", ja päädyin Nails Mattin Metallin harmaaseen lakkaan joka sopii mun mielestä todella hyvin tähän unisieppari teemaan.


Ja tadaa! Koin taas onnistumisen tunteita. En ole koskaan kokeillut tehdä höyhentä ja nyt ensimmäisellä kerralla se onnistu omasta mielestäni  hyvin.  siis tyytyväisinä ollaan lakkauksiin. :) Paitsi itse tuossa siepparissa olisin voinut olla vähän tarkempi.. Mutta ensimmäiseksi sieppariksi se kelpaa. Täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla joskus uudestaan. 

Kävin tokmannilla perjantaina kaverin kanssa kun se kävi hakemassa joululahjoja, ja löysinhän mä sieltä itsekin jotakin.. Meinaan Flormarin kone helsinki lakka-laarin varustettuna tarjouksella: 2 lakaa 3,00e. Vaihtoehtoja olis ollut niin monia mutta päätin ottaa vähän erilaisempia lakkoja kun yleensä. Mukaan tarttui True colour glitter-lakka ja hennonvihreä Light summer. Kämpillä ei ollut swatchaus kiekkoa mukana joten swatchasin lakat valkoiselle paperille:



Light summer oli pieni pettymys.. Ihan litkua. :/ No eipä ollut suuri menetys.
Ehkäpä mä keksin sille jonkun käyttö tarkoituksen. Glitter-lakkaan oon kyllä positiivisesti yllättynyt. Vihdoinkin hyvä ostos. :)

Dream catcheriin käytetyistä lakoista ei valitettavasti ole vielä kuvaa. Tulen sitten päivittelemään.



C