"Your nails doesn't always have to shine, it must be love"

torstai 28. marraskuuta 2013

Let it Snow ♡

Kuten otsikko kertoo, tänään väkersin jotain talvista. Pari viikkoa sitten kokeilin ensimmäistä kertaa waterdecalseja hyvällä menestyksellä, mutta liukuvärjäykset meni sen verran mönkään ettei niistä tullut mitään. Tänään kuitenkin onnistuin hiutale-kynsissä (kynnessä) jättämällä liukuvärjäykset sikseen.. Eli yksinkertaistamalla. Tuota sinistä lakkaa on tässä 2 kerrosta.. Mutta koska peittävyys on aika surkea, ei kolmas kerros olisi ollut pahitteeksi. ( onneksi glitter ja hiutaleet siirtävät katsetta pois noista "ei peittyneistä" kohdista.) Aluksi mun piti tehdä sellainen selvä glitter-kärki, mutta glitterit lähti leviämään. On se kyllä ihan ok noinkin. :)
 Oon ehkä jotenkin yllättynyt kuinka helppokäyttöisiä nuo water decalsit ovat, ja nyt mulla on kauhea hinku saada niitä lisää ! Silloin kun vapaalla kädellä koristelu ei onnistu, voisi vaan ottaa siirtokuvat käyttöön. 


Näihin lakkauksiin käytin:
Markwins International - ?
Water Decals (adenina)
Sininen Glitter (adenina)

Onko teillä muilla ollenkaan hajua noista Markwinsin kynsilakoista? Yritin netistä löytää kyseisiä lakkoja ja etsiä niille jotakin nimiä.. Koska putiloissa lukee pelkästään tuo Markwins International ja jotakin valmistus juttuja. Päädyin sellaselle sivulle kun uk.markwinsbeaty.com ja ainoat kynsilakka jutut mitä löysin, oli joitakin kynsisettejä. (Omani ovat peräisin manikyyrisalkusta jonka olen tilannut Hobbyhallista). Olihan se tiedossa että pulilakkoja ovat, mutta olis ollu kiva jos niille olis ollut jotai nimiä tai jotakin.


Ihanaa Viikonloppua <3
C

Kynnet äidille ♡

Tänään aamulla katselin äipän kynsiä kun se luki aamulehteä kahvikuppi kädessä. Äitillä on varmaan viimeksi ollut kynsilakkaa muutama kuukausi sitten, ja kyllä sen huomas kuinka ihanassa kunnossa kynnet on. Mun oli sit ihan pakko ehdottaa äitille että jospa mä lakkaisin sen kynnet. Ja eikun tuumasta toimeen.
Äidin lempiväri on sellainen luonnon/tumman vihreä, just sellainen mitä väriä tulee käytettyä tosi harvoin.. Eli ei ollut epäilystäkään minkä väristä lakkaa käytetään. ;) 
Lisäksi mä päätin tehdä jotkut neutraalit koristelut. (Nykyään on niin vaikee jättää lakkoja ilman koristeluita) :D



Tälläset niistä sitten tuli. (Sori hienosta kuvaustaustasta, mutta äiti ei suostunut liikkumaan pois lehden äärestä) :D Muuten oon ihan tyytyväinen, paitsi viivojen paksuus vaihtelee kurjasti. :/ Harjoitusta siis tarvitaan, sekä parempi sivellin..
Tässä lähempää kuvaa. Josta erottaa paremmin tuon lakan värin. (Kynsillä 2 kerrosta)
Putilossa se näyttää taittuvan hiukan  harmaaseen ja jopa siniseen kun tarkasti katsoo.. Sekä vaikuttaa sellaselta metallinhohtoselta? 
Kyseessä on L'oreal Parisin Color Riche Nails värissä: Luxembourg Garden, joka lupaa 10 päivän kestävyyden. Jos näin on niin aion kyllä ostaa muutaman muun Color Richen.. Sillä löysin Nellyn sivuilta kyseisiä lakkoja ja ai että mitä värejä! :3

Näihin lakkauksiin käytin:
Top - ja Basecoat
Konad - Special Nail Polish
L'oreal Paris - Luxembourg Garden
Dottingtool
Sivellin #00


C


keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Lila Fairytale ♡

Mulla on jo pitkän aikaa ollut inspiraation puutetta, ja tuntuu ettei mikään onnistu. Joka päivä mulla pyörii eri ideat päässä, mutta useimmat niistä kaatuu heti alkumetreillä.. välillä puuttuu tietyn väristä lakkaa ja välillä itseluottamus ei riitä edes kokeiluun. Sitä vaan toivois että löytyis kaikki maailman lakat, koristeet ja välineet. Jo pitkän aikaa mun on pitänyt tilata uusia lakkoja, mutta rahapolitiikka ei anna periks. :/
Tällähetkellä mulla on noin 60 lakkaa, ja niistä ehkä 5 on mun mielestä hyviä. Eli ei mikään ihme että oon joka päivä adeninan sivuilla lastaamassa CG:n lakkoja ostoskoriin lähettämättä tilausta. Päätin kuitenkin että yritän nyt mahdollisimman montaa käyttämätöntä lakkaa käyttää ennenkuin rupean tilaamaan uusia, ja pidän huolen että on myös varaa.
Mutta enivei! Tänään oli inspis niin nollissa että turvauduin taas kerran timantteihin (Mulle saa ehdotella jotakin kokeiltavaa jos tulee mieleen!!)
Aluksi meinasin jättää lakkaukset tähän, mutta musta tuntui että nämä vielä tarvitsivat jotakin kuviota.  Tällä viikolla oon pilannut niin monet lakkaukset kun oon alkanut koristelemaan, että uskonpuute ja epäonnistumisen pelko sai mut taas kerran valitsemaan leopardi-kuvion



Muuten oon ihan tyytyväinen, patsi sotkuisuudelta ei tälläkään kertaa vältytty.

Tässä vähän lähempää kuvaa peukalon kynnestä. (Timantit tosi suorassa) ;

Näihin lakkauksiin käytin:
Base coat
Lumene natural code - Have Fun
Lumene natural code - Fairytale
Mavala - pikakuivattaja
Mavala - Black (puuttuu kuvasta)
(Jos joku tuota valkoista ihmettelee, jouduin siis sekoittamaan lumenen have funia ja fairytale saadakseni lilaa) :/


C

torstai 21. marraskuuta 2013

Epäonnistumista ♡

Tänään on ollut niin huono lakkaus-päivä.. :/ Taisin istua lakkailu paikallani varmaan pari tuntia, eikä silti mikään tuntunut onnistuvan. Ensimmäiseksi sain idean kokeilla ensimmäisen kerran vesimarmorointia. Otin esille pohjalakan, valkoisen lakan, lilan lakan ja pinkin lakan. Sekä puutikun, vesimukin ja topseja.
Alku meni hyvin, tiputin lakka tipat veteen ja rupesin muotoilemaan kuviota. Muotoileminen onnistui kohtalaisesti ja sitten painoin ensimmäisen kynnen kuvioon. Wau.. Mä onnistuin. :) Sitten lähdin uudestaan samalla tavalla marmoroimaan seuraavaa kynttä.. Ja v*tuikshan se meni :D Jätin marmoroinnin Sikseen koska en jaksanut alkaa tappelemaan enempää kuvion kanssa. Nappasin kuitenkin kuvan mun ihka ensimmäisestä vesimarmoroinnista:


 Tässä vielä kuva lakasta ennen kuvion muotoilua:

Kerran se onnistui ja kokeillaan taas joskus uudestaan.
Seuraavaksi  yritin saada perhosen siiven kuviota kynnelle liukuvärjäyksellä ja siveltimillä. Ja huh huh.. En saanut mitään järkevän näköstä aikaseksi.. Siitä sit vaan lakkojen poistoon TAAS.
(Tästä en kehdannut edes kuvaa ottaa)
Pakko mun oli huomista varten jotkut lakkaukset tehdä, joten päätin tehdä 
jotain todella yksinkertaista. (Jotka eivät onnistuneet).


Jepjep.. Tällästä tänään. Näihin ei tosiaan mennyt kuin pari hassua minuuttia.
Pohjalla on kaksi kerrosta Mavalan valkoista lakkaa, ja oon ihan tyytyväinen tuohon peittävyyteen. Seuraavaksi oli tarkoitus tehdä glitter "liuku".. Ja sehän meni ihan päin mäntyä. Halusin vähän näyttävyyttä ja ripottelin viisikulmaisia glitterhippuja päälle. Toi glitter kyllä loistaa ihanasti valoa vasten. Täytyy ehdottomasti tilata toinen purkki tätä ihanuutta.<3




 Kattokaa ny sitä.. Ah<3



Mavala- aluslakka
Mavala- white #49
Markwins international - ?
Viisikulmainen glitter





maanantai 18. marraskuuta 2013

Pinkki kaviaari ♡

Tänään sain vihdoinkin aikaiseksi toteuttaa yhdet rästissä olevat kynnet, nimittäin kaviaarikynnet/ microhelmikynnet. Miksä niitä nyt itse kukin kutsua haluaa. Nämä oli todella helpot toteuttaa ja ovat tosi hyvin onnistuneet! (Ainakin omasta mielestäni). Aluksi mulla oli vähän pähkäilyä minkä lakan valitsen, sillä muutama pinkki löytyy joukosta ja jouduin hiukan vertailemaan värejä. Parhaiten näihin Fuksianpunaisiin microhelmiin jotka olen adeninasta hankkinut, sopi Nails Matt - Show girl.
Helpoin tapa jonka keksin microhelmien laittamiseen, oli ihan reilusti kynnen kastaminen helmi purkkiin. Miten niin sieltä mistä aita on matalin. :D
Aion todellakin toteuttaa joskus uudelleen nämä, ja tilaan lisää microhelmiä. :3


Näihin lakkauksiin tarvitsin:
Nails Matt - Show girl
Fuksianpunaiset microhelmet
Basecoat + Topcoat

Mitä tykkäätte? :)
Ps: Haluisin alkaa toteuttamaan tuota 31 Days nail challengea. Ja tahtoisin kysyä tietääkö joku onko niitä erilaisia?



C

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Matta leopardi + juhlahumua ♡

Tänä viikonloppuna en tehnytkään kynsiä itselleni, vaan parille kaverille sekä isosiskolle. Oltiin juhlistamassa mun synttäreitä (täytin su 10.11) aluksi meillä kotona ja sitten kuppilan puolella jossa meitä odotti kuohari pullo ja carage all stars bileet! Postauksen loppuun laitan muutaman kuvan.
Nyt esittelen viikonlopun onnistuneimmat kynnet, jotka tein parhaalle kaverilleni V:lle.
 Ps. Tekijällä muutama drinksu jo nautittuna joka saattaa näkyä. :D

Kynnet oli aika yksinkertaiset tehdä, mutta "huolimattomuus" virheiltä ei tälläkään kertaa vältytty. Nails Matt - Metal on varmaan yksiä mun tämänhetken parhaimpia lakkoja. Näissä kynsissä ei ole kuin yksi kerros leopardi kuvion alla. Peittävyys on hyvä, ei raidoitu ja kuivuu nopsaa. :)
Ja onneksi V:llä ei ole lyhyet ja pikkuruiset kynnet, koska tässä nails mattissa suti on aikas leveä. Leveällä sudilla on kyllä hyvät ja huonot puolensakin.

ihin lakkauksiin käytin:
Lumene natural code - have fun
FCC - Black
Nails Matt - Metal
Base coat
Dotting tool

Lopuksi kuvia (:






 Mavalan Ruby Dust, aluslakka ja pikakuivattaja jotka sain lahjaksi <3




C


torstai 14. marraskuuta 2013

Kesäinen bohemian ♡

Tsau! Päätin julkaista tälläisen vähän kesäisen lakkauksen keskelle marraskuuta. :D Mulla kyllä on monet muut kynnet rästissä, mutta kaipasin vähän piristystä. Muutenkin tää syksy on ollut masentava ja stressaava eli iloset jutut olis nyt tärkeitä. Mikä olisikaan iloisempi väri kuin limen vihreä!
 Mun kynsillä näkee tosi harvoin vihreetä, vaikka pakko myöntää että nää on ihan kivan näköset ja onnistuneet. Glitteriä tuli sopivasti väin vähän, ja pilkut onnistui. Mikä parasta, nää ei oo kauhean sotkuset ! :D Tyytyväisä siis ollaan!
Voi olla että haluan nämä uudelleen kynsilleni. Kenties uudella värillä. ;)

 Lakkoina toimi:
Lumene natural code - Have fun
Lumene natural code - Bohemian
FCC - #70 Glitter
+ Base& Top coat
+ Dotting tool




Hirveän mielellään en noita lumenen lakkoja käytä, mutta niitä kertyi hiukan 
lakka-harrastuksen alkupuolella. En siis suosittele niitä kenellekkään, paitsi jos haluat menettää hermos raidottumisen ja läpikuultavuuden parissa. :D 

Ihanaa viikonloppua! <3


C

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Iloinen ylläri postilaatikossa ♡

Jippii! Pari päivää sitten tilaamani paketti adeninasta saapui tänään. Jotenkin aavistin sen jo töissä, ja en melkein pystynyt pysymään paikallani jännityksestä.  :D Mä en tiedä mitään parempaa tunnetta kun se, että postilaatikkoon kolahtaa adeninan maksikirje. Kotona sitten juoksin hakemaan saksia joilla voisin kirjeen avata, samalla typerä virne naamalla.. Johon äiti sit tokaisi: "mitäs sä nyt oot tilannut?" :D
Mutta siirrytään nyt kirjeen sisältöön!
Aivan ensimmäisenä silmiini osui lakka, jonka käteeni saamista olen odottanut tooodella kauan.. Nimittäin mun ihka ENSIMMÄINEN China Glaze!! Eikä mennyt kauaakaan kun jo pompin sitä halaten. :D 
China Glaze - sexy lady
8,95 e 

Tottakai toi ihanuus oli pakko testata pikimmiten ja tämä lakkaus kokemus oli parhain pitkään aikaan! Sivellin liukui lakatessa kuin unelma, eikä jättänyt raidan raitaa ja kuivui suht nopeasti. Mikä täydellisyys. ;)
Odotin sävyn olevan kyllä vähän pinkimpi, mikä tietty hiukan harmittaa, mutta viis siitä!

Enkä sit malttanut olla koristelematta, ja varsinkaan leimaamatta, sillä kirjeestä löytyi myös mun ihka ensimmäinen Konadin leimauslakka! Oon kyllä aikaisemmin leimaillut, mutta tuo speciaali lakka on uupunut. Samasta paketista löytyi uusi leimauslaatta. Joten oli aivan pakko alkaa leimaamaan. ;)





BM 204
0,99 e


Tälläinen tuli sitten lopputuloksesta. Ei omasta mielestäni mikään hienoin.. mutta ei hätää, aloittelijoita tässä vielä ollaan. ;)
Mulla oli vähän liian toiveikkaat ajatukset tuon leimaamisen suhteen. Jotenkin kuvittelin että oikea lakka takaa hyvän loppu tuloksen. :D Täytyy vaan reenailla lisää! Kuten kuvasta huomaa (jos huomaa, iphonen kamera ei ole mikään paras mahdollinen kamera) niin tuo leima ei kunnolla ole tarttunut, eikä ollut siinäkään vaiheessa kun painoin sen stampperiin. Kokeilin ensin kerran, yhtä huonolla lopputuloksella ja kun kokeilin toisen kerran..niin "antaa olla tää on iha hyvä".
En oikee ymmärrä mitä teen väärin. 




 C

tiistai 12. marraskuuta 2013

Uusi blogi! ♡

Heij ! Ja tervetuloa Polish and Big Dreams - blogiin. :) 
18-vuotias innokas kynsien lakkaaja kokeilee siipiään kynsiharrastajien maailmassa. Blogissa tulen kirjoittelemaan ja lisäämään kuvia tekemistäni lakkauksista, muusta kynsiin liittyvistä aiheista sekä välillä höpötän aiheen vierestäkin. ;)

Toivoisin paljon kommentteja, vinkkejä, neuvoja ja minulle saa linkittää myös omia blogeja luettavaksi. (Lähinnä kynsiaiheisia)
Kiitos :)